Οδηγός Πόλης Ένας δεσμός - θεσμός φιλοξενίας 40 χρόνων στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης στην πασίγνωστη Εγνατία οδό.

Η Θεσσαλονίκη διακρίνεται για την σημαντική ιστορίας τsης, το μωσαϊκό λαών και πολιτισμών, της αρχιτεκτονικής και του τρόπου ζωής. Σε σχέση με την Αθήνα η πόλη Θεσσαλονίκης έχει μια διαφορετική αίσθηση πιο διαφορετική και μυστηριώδης με μια χαλαρή αλλά και ταυτόχρονα ζωηρή ατμόσφαιρα.

Με ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό υπόβαθρο η Θεσσαλονίκη είναι το μέρος όπου 3 θρησκείες συναντήθηκαν, όπου Έλληνες, οι Εβραίοι και οι οθωμανικοί Τούρκοι έζησαν στην αρμονία για αιώνες .

Η πόλη είναι γεμάτη ζωή. Μεγάλοι λεωφόροι, πάρκα και πλατείες (όπως η Αριστοτέλους), ατέλειωτα μαγαζιά για ψώνια, νοσοκομεία, κρατικές υπηρεσίες, προξενεία ξένων κρατών κάνουν την Θεσσαλονίκη σημαντικό οικονομικό, βιομηχανικό, εμπορικό και πολιτικό κέντρο της Ελλάδας

Τα παλαιά διατηρητέα και νεοκλασικά κτίρια, ο Λευκός Πύργος, οι βυζαντινές εκκλησίες και τείχη, τα Οθωμανικά και Ρωμαϊκά μνημεία που στέκονται δίπλα-δίπλα με τις σύγχρονες οικοδομήσεις, δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις

Οι άνθρωποι της Θεσσαλονίκης είναι γνωστοί για τη φιλική διάθεση και τη φιλοξενία τους σε όλη την Ελλάδα. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τη σπουδαία κουζίνα της.

Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στα πολυάριθμα παραδοσιακά ουζερί και ταβέρνες και κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει τα γλυκά και τις παραδοσιακές πίτες.

Το ξενοδοχείο Αλεξάνδρεια που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε και να γευτείτε την πόλη μας .

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε ερώτηση και βοήθεια που θα διαφωτίσει την διασκέδαση σας αλλά τις υπόλοιπες δραστηριότητες σας στην Θεσσαλονίκη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας στην όμορφη Θεσσαλονίκη χαρείτε την φιλοξενία που το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας προσφέρει.

Οδηγός πόλης
Οδηγός πόλης
 

Κάντε την κράτηση σας τώρα!