Πληροφορίες

hotel alexandria

 

ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΛΕΧΑΝΔΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ.

Ένας δεσμός -θεσμός φιλοξενίας 40 χρόνων στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης στην ιδιαίτερα γνωστή Εγνατία οδό.

Το ξενοδοχείο Αλεξάνδρεια στεγάζεται σε νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο που χρονολογείται το 1928 χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής ομορφιάς που κοσμεί τον κεντρικότερο δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερο από 40 χρόνια οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε με τις συνεχείς ανακαινίσεις, σας επιφυλάσσουν μια θερμή υποδοχή και σας υπόσχονται άνετη και ασφαλή διαμονή.

To ξενοδοχείο Αλεξάνδρεια έχει 28 δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα , τρίκλινα και τετράκλινα τα οποία διαθέτουν ιδιαίτερο λουτρό, τηλεόραση, air condition, mini bar, τηλέφωνο, ασύρματο ιντερνετ Διαθέτουμε επίσης parking για τους πελάτες μας.

Όλα αυτά τα χρόνια το ξενοδοχείο Αλεξάνδρεια φιλοδόξει να είναι η αφετηρία σας: για την περιήγηση στα ιστορικά σημεία της πόλης, για τις προσωπικές σας δραστηριότητες αλλά και για την διασκέδαση σας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ξεκινώντας κάποιος από το ξενοδοχείο βαδίζοντας σε 10-15 λεπτά βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, στον σιδηροδρομικό σταθμό, στην χώρο της HELEXPO Θεσσαλονίκης, στο πανεπιστήμιο, τον Λευκό Πύργο, την Καμάρα, την παραλία της Θεσσαλονίκης, την κεντρική αγορά , το Καπάνι, τον Άγιο Δημήτρη - Αγία Σοφία, και σε πολλά αλλά ιστορικά και εμπορικά σημεία της πόλης.

Διπλά από την είσοδο του ξενοδοχείου διέρχονται οι περισσότερες γραμμές αστικών λεωφορείων που μπορούν να σας οδηγήσουν και στην τελευταία γωνία της πόλης μας.
 
Στην νέα δύσκολη εποχή που διανύουμε σας προσφέρουμε οικονομικές τιμές, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τη φιλοξενία που το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας προσφέρει σε ένα καθαρό, φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον.

Κάντε την κράτηση σας τώρα!